X Factor-deltager renset for mistanke

Sara El-Daoud fra Århus-gruppen 8210 blev beskyldt for tyveri. Men nu har veninde indrømmet, at hun stjal tingene.

Sara El-Daoud fra Århus Vest er på få måneder blevet landskendt som medlem af bandet 8210, der for tiden deltager i DRs seersucces X Factor

Men den unge pige har også fået bagsiden af berømmelsens medalje at se. Flere medier har således bragt historien om, at Sara El-Daoud og en veninde tog til Strandskolen i Risskov og stjal mobiltelefoner og penge.

Nu har Sara El-Daouds vendinde dog indrømmet, at det var hende, der stod bag tyverierne. Det fik i weekenden politiet til at droppe sigtelsen mod den århusianske X Factor-deltager. Og det er en lettelse for Sara El-Daoud, der mens konkurrencen kører tilbringer det meste af sin tid i København.

- Selvfølgelig er det hårdt at komme hjem til Århus, når folk genkender en fra avisen. Men folk, der kender mig, har ikke spurgt, om jeg har gjort det. De vidste godt, at jeg ikke har gjort det, siger hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Både de andre piger i 8210 og produceren Karsten Soulshock, der har ansvaret for gruppen i X Factor, har fra begyndelsen støttet Sara El-Daoud.

- Hun har aldrig været dømt. Hun har været involveret i en sag, men der har aldrig nogensinde været noget som helst tegn på, at hun er skyldig. Så når folk kom til mig og sagde, at der er den her sag kørende, sagde jeg med det samme, at jeg var ligeglad med det, siger Karsten Soulshock.