Politiet jagtede unge fartgale

To unge østjyder var ikke meget for at tale med politiet og gav i stedet fuld gas og indledte dermed en lang biljagt.

Klokken lidt over tre natten til tirsdag opdagede to betjente en hvid Toyota, der kørte rundt i industrikvarteret på Lystrupvej. De besluttede sig for at stoppe bilen, men de to unge i den hvide bil var ikke med på den idé.
Føreren af bilen trådte i stedet speederen i bund, og dermed var starten på en god halv times biljagt gået.

Heldigvis var det midt på natten, og der var ikke meget trafik, for de to unge østjyder på henholdsvis 19 og 22 år gjorde bestemt ikke nogen dyd ud af at overholde færdselsreglerne, oplyser vagthavende ved Østjyllands Politi.

Patruljevognen fik følgeskab af flere kolleger og med høje hastigheder satte de efter de to unge fartgale, som drønede igennem Lystrup, Hjortshøj, Skæring, Studstrup, Skødstrup, Løgten og Hornslet.

Da de kort efter nåede Hvilsager, valgte de to mænd at efterlade bilen og fortsætte flugten til fods, men det havde de ikke megen held til.

De to, en 19-årig mand fra Mørke og en 22-årig mand fra Rønde, blev taget med til stationen, hvor de stadig sidder her til morgen.

Om den hvide Toyota var stjålet, ved politiet endnu ikke. Vagthavende oplyser, at bilen så ud til at være blevet brudt op, men den var ikke meldt stjålet.