To mænd ville røve 59-årig

Østjyllands Politi efterlyser vidner til røveriforsøg i Grenaa

Foto: Colourbox

En 59-årig mand blev forsøgt røvet onsdag eftermiddag klokken 16 i Grenaa, og Østjyllands Politi efterlyser vidner.

Midt på eftermiddagen kom den 59-årige gående ad ved Kattegatvej, da han blev passet op af to mænd, som kom kørende i hver deres bil.

Ifølge Østjyllands Politi ville mændene have udleveret den 59-åriges mobiltelefon og penge. Derfor gennemsøgte de hans jakke, men her fandt de en mobiltelefon af ældre dato og ingen kontanter.

Gerningsmændene smed telefonen i grøften og kørte fra stedet i nordlig retning.

- Vi har ikke umiddelbart nogen vidner i sagen, så vi vil meget gerne høre fra folk, som har set episoden eller har set de to biler i området, siger vagtchef Bo Christensen fra Østjyllands Politi.

Gerningsmændene og de to biler beskrives som:

A: Mand, arabisk af udseende og talte dansk uden accent. Han er cirka 170 centimeter høj, omkring 25 år og med smalt lodret skæg på hagen. Han har kort og sort krøllet hår, og han var iført en lyseblå hættetrøje med skrift foran på brystet samt blå cowboybukser. Han kørte i en hvid stationcar - muligt en Volvo.

B: Mand, cirka 170 centimeter høj, omkring 25 år og med sort kort hår. Han er arabisk af udseende, og han var iført sort eller grøn trøje og blå cowboybukser. Han talte dansk uden accent og kørte i en rød eller brun bil.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefonnummer 114 eller 87311448.