Vil booste detailhandelen

To horsensianske organisationer samarbejder

genrefoto

CityHorsens og BusinessHorsens vil gå sammen om at styrke byens detailhandel og udvikle den. Det skriver organisationerne i en pressemeddelelse.

BusinessHorsens, der arbejder for at hjælpe virksomheder med at udvikle sig, tror på, at samarbejdet kan få bugt med nogle af de problemer, detailhandelen har i øjeblikket:

- Udsigten til flere kalkede butiksruder i midtbyen, gør os utrygge. Detailhandelen er overalt i landet inde i en strukturel ændringsproces, hvor der bliver mere og mere e-handel, og hvor kun de butikker overlever, som kan noget helt særligt inden for service, kundeloyalitet og e-handel, siger formand for BusinessHorsens Poul Ulsøe.

CityHorsens, der er en interesseorganisation for netop de detailhandlende i Horsens, tror, at samarbejdet med BusinessHorsens kan være med til at give et boost til detailhandelen:

- BusinessHorsens har deres særlige kompetencer på de indre linjer i virksomheden. De er gode til strategi, serviceudvikling, ledelse, langsigtet planlægning og lean. Det er dette tilbud og den synergi, vi nu bringer i spil, siger formanden for interesseorganisationen, Peter Otto Nielsen.