Horsens-sejler nomineret til sportspris

Sejr ved VM sikrer Anne-Marie Rindom en efternominering i kampen om at blive kåret som Årets Sportsnavn

Det er ikke hverdagskost, at en sportsudøver bliver nomineret til en pris efter, at de nominerede for længst er præsenteret.

Ikke desto mindre er det nu sket for sejleren Anne-Marie Rindom fra Horsens.

Hun er helt ekstraordinært blevet "efternomineret" til prisen som Årets Sportsnavn, som Jyllands-Posten og Danmarks Idrætsforbund hvert år uddeler. Det er første gang i prisens 25 år lange historie, at et nyt navn er kommet med i kapløbet.

Årsagen til, at arrangørerne mener, at Anne-Marie Rindom en værdig nomineret, er hendes sejr ved VM i Laser Radial i Oman i november. Her løb den østjyske sejler med guldet.

- Jeg er mega glad for nomineringen og faktisk ret overvældet. Jeg synes jo også selv, at jeg har gjort det ret godt i 2015, så det er klart, at det er dejligt, at andre også har bemærket mine resultater, siger Anne-Marie Rindom i en pressemeddelelse.

Bedre sent end aldrig

Hos Dansk Idrætsforbund forklarer direktør Morten Mølholm den sene norminering med, at Rindoms VM-sejr først lå efter, at nomineringerne var blevet meldt ud:

- Det er en markant idrætspræstation, der ikke skal negligeres. Anne-Marie Rindoms guldmedalje ved VM i en olympisk disciplin lover netop godt for det kommende OL. Det ville ikke give nogen mening ikke at nominere hende, siger Morten Mølholm.

Anne-Marie Rindom er dermed den anden sportsudøver fra Østjylland, som er nomineret til prisen. Også orienteringsløberen Maja Alm fra Orienteringsklubben Pan i Aarhus er blevet bemærket på grund af sine tre VM-medaljer.

Derudover tæller det stærke felt svømmeren Jeanette Ottesen og kajakroeren René Holten Poulsen.

Som det kan ses i Facebook-opslaget nedenfor, så befinder Anne Marie Rindom sig i øjeblikket i Rio de Janeiro, hvor hun træner sammen med landsholdet forud for kvalifikationen til OL næste sommer.

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere

Untitled collage

Kan få ny og unik uddannelse i naboby - men det vækker ikke glæde

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

politibil

Tyve brød ind i hus, imens familie var hjemme

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt