Politi søger vidner til groft overfald - ung mand slået ned af gruppe

Om aftenen den 11. juni blev en 20-årig mand overfaldet med slag og spark på Søndergade i Hadsten. Så du episoden, så hører Østjyllands Politi meget gerne fra dig.

Det grove overfald fandt sted lige foran Centralkroen på Søndergade i Hadsten. Foto: Google Street View

Østjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde frem til en gruppe unge mænd, som tilsyneladende overfaldt en 20-årig mand for knap tre uger siden.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Læs også Politiet: Død kvinde i Silkeborg er muligvis faldet

Overfaldet fandt sted på Søndergade i Hadsten den 11. juni omkring klokken 22:15.

Her stod den 20-årige mand ude foran Centralkroen, da han blev slået i hovedet med en flaske og derefter sparket flere gange, mens han lå ned.

Herefter stak gerningsmændene af fra stedet.

Overfaldet fandt sted på Søndergade i Hadsten. Foto: Google Satellit foto.

Uoverensstemmelser mellem to grupper

Angiveligt skete overfaldet efter en mindre uoverensstemmelse mellem en gruppe med den 20-årige og den anden gruppe, som bestod af 4-5 mænd.

Den 20-årige blev efterfølgende kørt til behandling på skadestuen efter at have fået flere skader i ansigtet og på kroppen. 

Læs også Kvinde fundet død i å: Politiet beder om hjælp

Østjyllands Politi har i forbindelse med efterforskningen af sagen afhørt adskillige personer og undersøgt videoovervågning på stedet.

Indtil videre har efterforskningen dog ikke ført til anholdelser, og Østjyllands Politi hører derfor gerne fra vidner, som så overfaldet i Hadsten. 

Har du oplysninger til politiet, kan de gives via tlf. 114.