Wammen fordømmer nye terror-planer mod Jyllands-Posten

Borgmester Nicolai Wammen tager på det skarpeste afstand mod de netop afslørede terrorplaner mod Jyllands Posten i Århus.

En terrormistænkt 37-årig mand har i Norge tilstået at planlægge at sprænge Jyllands-Posten i luften. Planer som ingen på Jyllands-Posten hidtil har kendt til, og det sender derfor igen rystelser gennem bladhuset.

- Vi må desværre konstatere endnu et forsøg på terror mod Jyllands-Posten, og jeg vil derfor igen udtrykke min og byens fulde opbakning til avisens ansatte og deres familier. Jeg er sikker på, det er en enig by, der står sammen om at vise dem opbakning og passe på dem - de er vores naboer, kolleger, venner og familie, udtaler Nicolai Wammen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg vil på det skarpeste fordømme ethvert forsøg på terror over for Jyllands-Posten. Terroristerne skal vide, at i Århus bøjer vi ikke nakken, fordi nogle få vanvittige vil udøve terror. Jeg har fuld tillid til, at PET og Østjyllands Politi gør det nødvendige i forhold til terrortruslerne, og det er derfor vigtigt, at vi ikke lader os kue af frygten i vores dagligdag.
Terroristernes strategi om at sprede frygt og vold må bekæmpes overalt - også i Århus.