Vild Med Dans-stjerne: Alle kan lære at danse

Østjylland Indefra var en tur på danseskole, og der er håb for alle, der har lyst til at lære at danse

08:11

Fredag aften står i dansens tegn, for Østjylland Indefra besøger i aften danseklubben Let's Dance.

Fredag aften tog Østjylland ind i varmen hos danseskolen Let’s Danse i Risskov. Her var der masser af mennesker i alle aldre, der dansede på forskellige niveauer.

Som indehaver og tidligere Vild Med Dans-stjerne, Marianne Eihilt, fortæller, så er dans for alle.

- Vi mennesker elsker at dyrke noget sport og bevæge os og få pulsen op. Og når vi så kan gøre det sammen med andre mennesker, så er det jo endnu bedre. Derudover så elsker vi at høre god musik. Så alle de her ting gør, at vi bare ikke kan lade være, siger Marianne Eihilt.

Selvom man ikke føler sig som en John Travolta, når musikken bliver sat på, så er der håb for alle, hvis man gerne vil blive bedre til at danse.

Læs også 600 personer dansede ind i det nye år til nytårsfest i Aarhus

- Jeg vil sige, at alle kan lære at danse, men andre brug for noget mere tid end andre. Der er håb for alle, alle aldre, alle størrelser og alle niveauer. Jeg synes, der er plads til alle.

En af de dansere, der havde en fest til at danse, var Nana Birch, der danser på Hitfit-holdet, som går ud på at danse til tidernes bedste dansehits.

- Det er så vigtigt, at alle kan være her. Det der med at man har en koreografi, man skal holde sig til, det er ikke vigtigt. Man kan sagtens begå fejl, for det er fuldstændig ligegyldigt, siger Nina Birch.

Se hele reportagen fra danseskolen i videoen øverst i artiklen.