Til kamp mod rygende taxachauffører

Aarhus Taxa er træt af chauffører, der fylder hyrevognene med cigaretrøg. Folk får en dårlig oplevelse, mener selskabet.

Næstformanden for det århusianske taxaselskab, Morten Elgaard, siger, at selskabet får henvendelse fra kunder, der klager over røglugt i hyrevognene.

- Folk får en dårlig oplevelse. I nogle tilfælde klager de til Aarhus Taxa, i andre tilfælde fortæller de om de deres dårlige oplevelse til familie og venner, siger han til Århus Stiftstidende.

Ifølge Morten Elgaard har Aarhus Taxa gjort en stor indsats for at informere chaufførerne om, at det ikke er tilladt at ryge i bilerne.

- Lad mig sige det helt firkantet: Der findes ingen ansat ved Aarhus Taxa i dag som ikke ved, at rygning er forbudt i bilerne. Men vi må desværre også erkende, at det ikke er alle, der retter sig efter budskabet, siger han til avisen.

Morten Elgaard understreger, at selskabet ikke kan fyre chauffører, fordi de ryger i bilerne. Han tror derimod på, at endnu mere information er den eneste rigtige måde at løse problemet på.