Thomas droppede bøffen

Blev veganer og slap for allergi

06:26

1 af 2

Mange vil nok have svært ved at forestille sig et liv uden grillpølser og røde bøffer. Men for Thomas Erex er det fortid. Han har nemlig valgt et liv, der ikke alene er kødfrit, men er uden animalske produkter overhovedet.

Thomas Erex er veganer, og for ham betyder det, at han hverken går klædt i uld eller læder, ligesom han naturligvis ikke spiser kød, mælkeprodukter eller sågar honning.

I Go' Aften Østjylland fortæller han om, hvad der i 2011 fik ham til at ændre livsstil.

- Jeg blev bevidst om, at det ikke var nødvendigt for mig at spise dyr, og købe de her produkter. Og så blev jeg bevidst om alle de konsekvenser, det har for både miljø, dyr og os selv, siger han.

Allergi og astma forsvandt

For Thomas Erex har der været mange gevinster ved kød-fri liv. Fysisk har han mere energi og føler sig bedre tilpas. Og så er han blevet fri for en sygdom, der har plaget ham i årevis.

- Jeg havde store problemer med allergi og astma før, og jeg var meget forkølet. Det er jeg ikke rigtig mere. Jeg har ikke taget allergipiller i år, og det er det første år i rigtig lang tid, jeg ikke har det. Så der har været en stor fysisk forandring, siger han.

Du kan høre meget mere om Thomas Erex' liv som veganer i klipper herover. Du kan også se det i Go' Aften Østjylland tirsdag kl. 18.20 og 21.25.