Store smil til nytårstaffel for hjemløse og udsatte

Nogle af dem, som ikke normalt har råd til at sætte tænderne i fine middage, var torsdag inviteret til nytårstaffel på Værestedet i Aarhus

01:59

Glæden var tydelig, da 85 hjemløse og socialt udsatte torsdag kunne indtage et måltid, som måske ellers kun er forundt højere klasser i samfundet. Det skete da der blev holdt nytårstaffel på Værestedet i Aarhus.

Der var dækket op med hvide duge til en treretters menu, som blev serveret af professionelle tjenere i det rigtige antræk. 

- Det er sådan noget man kun ser i fjernsynet, når de dygtige kokke laver mad. Det er meget meget flot det her, siger pensionist Svend Erik Andersen fra Aarhus til TV2 ØSTJYLLAND.

Der mangelde ingenting til det alternative taffel.

Flere af de fremmødte havde set frem til dette nytårstaffel i lang tid, og det ville ikke kunne lade sig gøre uden de indsamlede penge.

- Det der er exceptionelt god mad i forhold til, hvad man er vant til, siger Erik Clausen, der tidligere var hjemløs og som plejer at spise fastfood. 

Pengene til arrangementet er samlet ind gennem fastfoodbestillingssiden Hungry.dk, hvor kunderne sammen med en ordre kan donere 5, 10 eller 20 kroner til hjemløse og socialt udsatte.

- Man mærker jo varmen, når der er nogle, der vil give til andre, der har et vanskeligere liv end dem selv, siger leder af Værestedet Ove Abildgaard.

Erik Clausen nød middagen på Værestedet sammen med 84 andre.

Øverst kan du se et indslag fra det alternative nytårstaffel.