Spis frisk tang
Go' Aften Østjylland er rykket til Mols Bjerge
Kysterne rundt om Nationalpark Mols Bjerge vrimler med lækkerier: Spiselige muslinger, snegle og ikke mindst tang. Det er ikke farligt, det er sundt, og det smager godt.
Naturvejleder Kristian Herget fra Nationalpark Mols Bjerge viser og fortæller bl.a. hvilke typer tang, man kan spise frisk fra havet - som f.eks. søsalat - og hvilke typer, der bliver bedre af en tur i kogegryden.
Også blå-muslinger og hjertemuslinger er med ganske få forholdsregler lige til at spise efter kort tids kogning.
Det vigtigste er at sikre sig, at muslingerne er friske og levende, når de puttes i gryden.
Se Kristian Herget tilberede muslinger og tang i videoen øverst på siden. Kom desuden tættere på naturen i Mols Bjrge i Go' Aften Østjylland, som i hele denne uge har rykket redaktionen til den østjyske nationalpark.