Slipper måske for udvisning

En kosovo-albansk mand slipper måske for udvisning, efter at Ebeltoft Kommune har opfordret myndighederne til at kigge på hans sag igen.

En kosovo-albansk mand fra Ebeltoft slipper måske alligevel for at blive udvist af landet, efter at Det Regionale Arbejdsmarkedsråd i Vejle har lovet at tage hans sag op påny.

Nexhemedin Gashi arbejdede på slagteriet i Ebeltoft, indtil det lukkede sidste sommer. Danish Crown tilbød ham dog et nyt arbejde på koncernens nye stor-slagteri i Horsens, hvor han har arbejdet siden lukningen i Ebeltoft.

Ifølge Nexhmedin Gashis arbejds- og opholdstilladelse, må han imidlertid kun arbejde på slagteriet i Ebeltoft. Det betyder, at Nexhmedin Gashi står til at blive udvist af landet til trods for, at han stadig er ansat i den samme funktion og i det samme firma.

Sagen har vakt en del opmærksomhed - ikke mindst fordi Ebeltoft Kommune er gået ind i sagen og opfordret til, at Nexhmedin Gashi får lov til at blive i landet. Det har netop fået Det Regionale Arbejdsmarkedsråd i Vejle til at love at tage hans sag op påny. Kommer rådet frem til en ny afgørelse, betyder det formentlig, at Udlændingestyrelsen lader kosovo-albaneren blive i Danmark.

TV 2 / ØSTJYLLAND har mere om sagen i aftenens udsendelser.

Aarhus Teater

play Eksklusiv adgang: Aarhus Teater består af mere, end du tror

Camilla Tatari

playUdsatte opdager ikke kræft – nu vil Camilla knække koden

Frost frostgrader koldt is iskoldt

Varmerekorden der fik kolde fødder til sidst

stearinlys

Glemte julelys kan koste dyrt: Beboer står til bøde på op til 5.000 kroner

Adventskranse

Sådan ser østjydernes adventskranse ud

Helle Vestergaard Knudsen Nørderi

play Helle droppede pisk og gulerod: - Jeg brænder indædt for at give det videre