Skanderborg ærgrer sig

Smed sikker føring væk i slutningen af kampen

Skanderborg Håndbold tabte et vigtigt skridt i kampen om at komme med i slutspillet, da holdet tabte til Sønderjyske.

I mændenes håndboldliga er kampen om at komme blandt de otte deltagere i slutspillet benhård blandt de klubber, der rangerer lige under de fem store, som er KIF Kolding København, Bjerringbro-Silkeborg, Aalborg Håndbold, Skjern og Team Tvis Holstebro.

Det var tydeligt at mærke i tirsdagens duel i Sønderborg mellem Sønderjyske og Skanderborg, der lige nu ligger placeret omkring nummer otte i rækken.

Det blev en særdeles intens og lige affære, hvor de to holds målmænd, Skanderborgs Jonas Hansen og Sønderjyskes René Villadsen, begge diskede op med mange fornemme redninger.

I de sidste 10 minutter lykkedes det Skanderborg at skabe et lille hul, der så ud til at give sejr, da holdet kom foran 24-21 i en fase, hvor Skanderborg ellers blev ramt af to udvisninger på kort tid.

En Sønderjyske-timeout og et ændret forsvar bragte dog hjemmeholdet tilbage, og i en forrygende finish fik holdet lukket af bagude og kunne efterfølgende trække sig tilbage med en uhyre vigtig sejr på 29-27 og to vigtige point til kampen om en slutspilsplads.

- Vi har fået en god start på anden halvdel af sæsonen og fik to point til kampen om ottendepladsen. Vi stod godt i defensiven de sidste 10 minutter og fik det drama, vi gerne ville have, sagde en glad Rune Ohm fra Sønderjyske til TV3 Sport1 efter sejren over Skanderborg.

Lige så glade, hjemmeholdets spillere var, lige så skuffede var man i Skanderborg-lejren.

- Jeg er megaærgerlig lige nu. Det var en lille finale om ottendepladsen, så det var noget lort, at vi tabte. Vi fører, og jeg synes, vi skal køre den hjem. Vi får nogle kendelser imod os, men vi er på udebane. Ærgerligt at vi ikke kunne få bare ét point, lød det fra en skuffet Rasmus Kaagaard fra Skanderborg.