Skæbnekamp for Århus Håndbold

Skal opnå point, hvis drømmen om slutspil skal opfyldes

Hele sidste runde i herrernes håndboldliga spilles i aften. Og for Århus Håndbold er det sidste chance for at kvalificere sig til slutspillet.

Det kræver en sejr over KIF Kolding, der allerede har kvalificeret sig til slutspillet og derfor på papiret ikke har så meget at spille for.

Kampen spilles på Århus Håndbolds hjemmebane NRGi Arena klokken 18.30 og TV 2 | ØSTJYLLAND sender direkte fra kampen i nyhedsudsendelsen klokken 19.30.

Sådan kvalificerer Århus Håndbold sig
Matematikken bag Århus Håndbolds chancer for at kvalificere sig er lidt kringlet. Direktør Henrik Lundorff forklarer de mulige udfald sådan her:

Uafgjort kan være nok for Århus Håndbold (på 8. pladsen med 21 point) hvis Mors-Thy (på 10. pladsen med 19 point) og Viborg (på 7. pladsen med 22 point) taber deres kampe.
Men hvis Mors-Thy og Viborg begge vinder deres kampe er det ikke nok for Århus Håndbold at vinde. 

Særligt er Aarhus dog afhængig af at vinde over KIF Kolding, samtidig med at Mors-Thy taber til Aalborg. Alternativt kan Viborg som nævnt (men også Nordsjælland (på 9.-pladsen med 21 point9)) også tabe deres kampe, men det vil stadig kræve en Aarhus-sejr.

Forvirret?