Se her: Sådan bor de på Smukfest 2016

Man kan bo på mange forskellige måder på årets festival

Udgivet Opdateret

De er der alle sammen for at feste og høre musik, men hvordan de vælger at bo, mens de er på festivalen, det er meget forskelligt.

Vi har været ude at møde nogle festivalgængere for at høre, hvorfor de har valgt at bo, som de gør. Du kan møde dem herunder.

 

"Jeg bor i campingvogn på årets Smukfest. Det er første gang, jeg er hér, men jeg har tidligere været på en masse andre festivaler, hvor jeg har boet i telt. Det føler jeg simpelthen, at jeg er blevet for gammel til nu, og derfor er campingvogn det perfekte match til mig. Her er maden kold, der er en ordentlig seng og alting ligner ikke en rotterede. Det skal nok blive en fed uge her." - Philip Domagala.

 

"Det her er min allerførste gang på Smukfest og dermed min Skanderborg-debut. Jeg har hørt, at det bedste sted at bo her på festivalen er i sit eget medbragte telt på Kærligheden, så det gør jeg sammen med mine venner. Her er sindssyg god stemning og alle hygger sig max. Det er super fedt her!" - Ibrahim, 19 år.

 

"Min kammerat og jeg har valgt at bo i Tenthouses, fordi det er dejligt tæt på musikken. Jeg har været medarbejder på Smukfest i mange år, og nu hvor medarbejdercampen er rykket længere væk fra musikken, var vi nødt til at købe et Tenthouse, hvis vi ville være tæt på den. Og så trækker det jo bestemt heller ikke ned, at man har egen adgang til strøm fra teltet." - Thomas Sigaard, Ølgod.

 

"Smukfest foregår for mit vedkommende i år sammen med min tvillingebror og to kammerater. Vi har alle fire utroligt korte lunter, så vi ville aldrig komme i mål med at slå vores egne telte op. Derfor tænkte vi, at de her Hotelte ville være den bedste løsning for os, fordi andre har gjort det sure arbejde for os, og har slået teltene op. Og så ligger det super tæt på pladsen, og der er ikke særlig langt hjem i seng." - Michael Märcher, Herning.

 

"Sidste år vandt vi en konkurrence her på Smukfest, som gik ud på at spise stegt flæsk på den sjoveste måde. Præmien var, at vi til næste år - altså i år - skulle bo i Pig Me, som er en tro kopi af et vaskeægte grisebo. Vi glæder os til at bo her, og er meget forventningsfulde. Det har jo den ubestridte bedste beliggenhed kun 25 meter fra indgangen. Og hvad vi helt præcis gjorde for at vinde præmien, må I selv gætte jer til." - Kenn Bach og Jan Jacobsen.

 

"Jeg har det luksus, og sådan er det bare. Her ved Can Sleep er der fuld service på, og det er så fedt. Jeg har en kolonihave med, for jeg skal ikke gå ned på udstyr. Vi boede i telt for et par år siden her på Smukfest, og det var også godt, men når man har sådan en starut af en mand på 2 meter, som jeg har, så er de altså lige små nok de telte. Så muligheden for at bo her er bare perfekt. - Charlotte Houman.

Var du også helt pjattet med Charlottes dåse-hjem, så kan du komme med indenfor i videoen herunder: 

Seneste nyt

Dit digitale aftryk

Vi indsamler information for at huske indstillinger, forbedre sikkerheden og analysere statistik. Vi sporer dig ikke systematisk på vores hjemmeside eller på tværs af andre hjemmesider og apps. Du kan altid ændre dit samtykke. Klik på detaljer, hvis du vil vide mere.

Du kan altid ændre dine præferencer senere.

Her kan du finde en oversigt over hvilke cookies vi potentielt sætter.
Du kan se flere detaljer om vores cookies her