Randers-lejren: Keller er en modstander som alle andre

Efter forårets kone-sag skulle Randers-spillerne for første gang spille mod den tidligere anfører i en ligakamp

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Der var en del tumult omkring Christian Keller, Jonas Borring og dennes tidligere hustru i sidste sæson. Keller og Borring endte med at skifte væk fra Randers FC, og der blev smækket med døren efter dem.

Fredag aften var Kellers tidligere klub på besøg hos hans nuværende klub, Viborg, og han ikke fik de bedste tilråb med sig fra Randers' medrejsende tilhængere.

På banen var der imidlertid ingen konflikter at spore, og Randers spillede mod Keller, som var han en hvilken som helst anden spiller.

- Han er en modstander som alle andre. Det er klart, at han er en hård fyr på banen. Derfor er det naturligt, at vi gik hårdt til ham, siger Randers-forsvareren Mads Agesen.

Læs også Randers besejrer Viborg i Christian Keller-gensyn

- Keller var ikke et samtaleemne inden kampen. Vi kommer også til at spille overfor Jonas Borring, som er en god kammerat. Spillerne kommer og går. Der var en speciel episode, og sådan er det, siger han.

Agesen fortæller, at de taktisk kunne udnytte, at de ikke længere er på samme hold som Keller. 

- Vi vidste, at de sparker mange bolden op omkring ham. Derfor stod vi klar omkring ham til at samle andenboldene op. Vi havde noget information omkring ham, og det brugte vi heldigvis godt i dag.

  Foto: Henning Bagger - Scanpix

Holdkammeraten Kasper Fisker er enig med Agesen i, at Keller-episoden er et glemt kapitel.

- Vi havde ikke snakket om det og ham inden dagens kamp. Dengang det stod på, kan jeg love for, at vi snakkede om det, men det gør vi ikke mere. Det er glemt, siger Fisker efter kampen.

Randers har nu 10 point efter fem kampe, og det viser, at formen er god. 

- Vi var effektive. Vi begyndte at lave chancer ud af ingenting. Vi har ikke følt endnu, at den har siddet lige i skabet, og derfor er det da positivt, at vi alligevel kunne tage en sejr. Vi har ikke spillet champagnebold endnu, men vi håber, at det kommer, siger Agesen.

 Randers' næste kamp er fredag den 19. august, hvor de gæster FC Nordsjælland og Right to Dream Park. 

04:16

Christian Keller skrev i slutningen af juni kontrakt med Viborg. Se et interview med ham her.

Luk video