Ny skade driller Danny Olsen

AGF-profil tvivlsom til FCM-kamp

Foto: AGF / Allan Baden

AGF-træner Jesper Fredberg skal måske undvære en af holdets helt store offensive profiler i kampen mod FC Midtjylland på fredag, hvor klubben skal jagte livsvigtige point i kampen for overlevelse i Superligaen.

Til kampen mod FCK i søndags måtte Danny Olsen spille på smertestillende og en skinne på foden, der skulle beskytte hans brækkede tå.

Det gjorde skinnen også, men desværre har den pådraget midtbanespilleren nye problemer, og derfor er han tvivlsom til kampen mod FC Midtjylland på fredag.

- Skinnen havde nogle skarpe kanter, som har givet nogle sår og slag på min fod. Jeg er tvivlsom til kampen, men jeg skal testes i morgen (torsdag, red). Skinnen har gjort, at foden er blevet forslået, siger Danny Olsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han fortsætter.

- Det irriterede mig hele kampen mod FCK, og jeg burde måske have allerede have trukket mig under opvarmningen. Nu er vristen medtaget, men vi regner med at få styr på det inden kampen mod FC Midtjylland. Skinnen er skåret til, så den passer bedre og ikke rammer sårene, siger Danny Olsen.

Ligeglad med guld

Kampen mod FC Midtjylland er ikke en hvilken som helst kamp for Danny Olsen, der netop udskiftede Midtjylland med AGF i vinters.

Her efterlod han FC Midtjylland på førstepladsen i Superligaen.

Og fredag kan han med en AGF-sejr være med til at sende guldet til AaB, og dermed pille sin egen guldmedalje af halsen.

Men det er han ligeglad med.

- Jo, det er rigtigt, men det er der ikke noget at gøre ved, og det er jeg ligeglad med. Det er vilkårene. Jeg vil gøre alt for, at vi får tre point. Det er det, vi tørster efter i AGF, siger Danny Olsen.

Kampen mellem AGF og FC Midtjylland spilles i Aarhus på fredag klokken 19.00.