Mindre røg på NRGi Park

Endnu et afsnit af stadion i Aarhus bliver røgfrit

Foto: AGF

Foto: AGF

1 af 2

Når den nye sæson i Superligaen sparkes i gang til juli, er det ikke længere tilladt at ryge på dele af C-tribunen NRGi Park, der er AGFs hjemmebane.

Helt præcist kvitter AGF smøgerne på afsnit C7 til C10 øvre.

For halvanden år siden indførte Aarhus-klubben et røgfrit område på Familietribunen (B) og på A-tribunen. Nu udvider klubben så forbuddet til også at gælde en del af Ceres-tribunen.

- Muligheden for at sidde i et røgfrit område på Ceres-tribunen har længe været et udbredt ønske hos mange fans, og det imødekommer vi nu. Vi har haft gode erfaringer med at indføre det på Familie- og Audi-tribunen, og vi håber naturligvis også, at det vil blive godt modtaget på Ceres-tribunen, siger AGF-direktør Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

Han fortsætter:

- Vi anerkender dog også, at rygning kan være en del af fodboldoplevelsen for nogle af vores trofaste sæsonkortholdere, og derfor har vi ikke gjort hele tribunen til røgfrit område, men forsøgt at tilgodese alle tilhængere. Fodbold i NRGi Park skal være for alle, og det gælder også både rygere og ikke-rygere. Vi ønsker ikke at udelukke nogen, og vi henstiller til, at man følger anvisningerne og tager hensyn til hinanden.

Første runde af den nye sæson i Superligaen begynder i weekenden den 17.-20. juli.

I billedhjulet øverst på siden kan du se en oversigt over, hvor det er tilladt på NRGi Park at ryge, og hvor det ikke er.