Lyngby raser: Randers vil skade os

De vidste jo godt, at sagen var tabt, siger formand

Der er selvsagt glæde i Lyngby ovenpå afgørelsen fra DIF's appeludvalg, der lød, at Randers FC ikke er part i Lyngby-sagen. Dermed nøjes Lyngby med en straf på 75.000 kroner og risikerer
ikke at blive dømt som nedrykker.

- Vi er naturligvis glade, men det var helt forventet. Vi vidste, at Randers FC aldrig kunne blive part i denne sag. Og det vidste ledelsen i Randers FC også, siger bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub, Torben Røsler til Lyngby FC's hjemmeside.

- Som svar på de rygter, der har været fremme, vil jeg igen gøre helt klart, at Lyngby Boldklub ikke anvender 'skuffeaftaler', siger han.

Lyngby-formanden nøjes ikke med at glæde sig over, at afgørelsen i DIF's appeludvalg gik Lyngbys vej. Han langer kraftigt ud efter Randers FC.

- Det hele startede med, at Randers FC i strid med transferreglerne forsøgte at lokke Kim Aabech fra Lyngby til Randers i januar 2011. Dette har DBU's disciplinærudvalg fastslået tilbage i maj 2011, lyder beskrivelsen, der fortsætter:

- Efter at Randers FC den 29. maj 2011 var rykket ned i 1. division, og efter at DBU's disciplinærudvalg havde truffet afgørelse i sagen om Lyngby Boldklubs kontraktforhold med Kim Aabech, valgte ledelsen i Randers FC alligevel at indlede en pinagtig skrivebordskamp mod Lyngby Boldklub for at forsøge at redde sig i Superligaen.

Torben Røsler er hård i tonen efter mandagens afgørelse.
- En ting er Randers FC's angreb på Lyngby, som er uden fortilfælde i dansk fodbold. Noget andet er, at ledelsen i Randers FC har fået så stor indflydelse på mediebilledet

- Det er jo lykkes dem at skabe et forkert og unuanceret billede af sagen, hvor rygter er beskrevet som fakta, siger Torben Røsler.

- Vi er overbeviste om, at formålet med Randers FC's angreb på Lyngby Boldklub alene har været at skade klubben mest muligt i et desperat forsøg på at omgøre den nedrykning, som efter fair kamp blev resultatet på fodboldbanen.

- Vi har ikke selv brugt unødige kræfter på et modangreb og håber i stedet, at hele fodbolddanmark, vores mange fans og medarbejdere samt vores sponsorer accepterer, at vi har ventet med at udtrykke vores holdning til i dag, siger han.