Legede Kirsten Giftekniv i Århus

En repræsentant for fodboldorganisationen FIFA forsøgte at skabe kvindeligt selskab til fodboldspiller fra Paraguay.

FIFA, det internationale fodboldforbund, yder udstrakt service her op til VM i Tyskland.

I lørdags, da VM-deltageren Paraguay var i Århus for at spille 1-1 imod Danmark, var også en journalist og en fotograf fra den svenske avis Dagens Nyheter til stede. De to kvinder boede på samme hotel som Paraguays landshold.

Natten til søndag kl. 01.00 ringede telefonen på fotografens værelse. FIFA-repræsentanten for Paraguays landshold, Manuel Hoffmann, var i røret.

- Han sagde, at en af Paraguays spillere gerne ville træffe mig her midt om natten for at lære mig bedre at kende, siger fotograf Emilie Asplund.

Næste morgen spurgte de to pressefolk Hoffmann, hvad han gik og foretog sig. Han fik at vide, at Asplund var blevet oprørt, men forklarede ifølge Dagens Nyheter, at det kan være svært at sige nej til anmodninger, når 'der står en hel flok omkring én'.

Hoffmann er ansat af det tyske selskab,

som FIFA har dannet i forbindelse med

det forestående VM. Hvert hold tilknyttes

en FIFA-repræsentant, der ifølge Hoff-

mann blandt andet skal hjælpe spillerne

med oversættelse.

På et spørgsmål om, hvorvidt hans job

også indebærer, at han skal skaffe

spillerne kvindeligt selskab om natten,

svarede han, at han "ikke vil udtale sig

om telefonsamtaler, han har foretaget".

Men han gav en undskyldning. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14338">Landsholdet spillede 1-1 i Århus (27/5-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14334">Landsholdet er i Århus (26/5-06)</A><A href="http://tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13167">Århus lægger græs til landskamp (25/1-06)</A></STRONG>