Lavede mad til 30 ældre

Elever lærte om det gode måltids betydning

01:06

1 af 2

Eleverne på SOSU-skolen i Silkeborg skulle i dag forberede en helt særlig tre retters frokostmenu.

Skolen deltager nemlig i et forsøgsprojekt med kokke fra Meyers Madhus, som skal give eleverne en større forståelse for det gode måltids betydning.

Her til middag kom så 30 ældre mennesker på besøg, som kunne se frem til at få serveret græskarsuppe, boller i karry og pandekager til dessert.

- Jeg kan forhåbentlig bruge den til min uddannelse, fordi nu er jeg på social- og sunhedshjælper-uddannelsen, og det handler selvfølgelig også om hygiejne og madlavning og sådan nogle ting. Så det er da noget, jeg gerne vil have noget ud af, siger en af eleverne, Emma Toft, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se mere i videoen øverst på siden, hvor du kan se mere fra dagens madlavning og høre Emma Toft fortælle mere om, hvad hun synes om dagens opgave.