Kulturminister til sommerspil

Marianne Jelved besøger Palsgaards Sommerspil

Foto: Steen Brogaard

Palsgaards Sommerspil i Horsens får fint besøg. Selveste kulturministeren gæster spillet, der i år spiller 'Midt om Natten'.

Det er netop 'Midt om Natten', der tiltrækker Marianne Jelved (R), som er stor fan nationalklenodiet Kim Larsen.

- Han har en fantastisk evne til at skrive en sang, så den går lige ind. Man tror, man har kendt sangen hele sit liv, allerede når man hører den første gang, siger Marianne Jelved.

Kim Larsen har unægteligt været en del af den danske kultur i flere årtier nu - det samme gør sig gældende for Palsgaards Sommerspil, der blev opført for første gang i 1972.

Se: Kender du denne mand

Amatørteater har været en del af justiitsministerens liv i mange år, og derfor glæder hun sig til at forene spillet med musikken fra en af Danmarks største artister nogensinde.

- Jeg har familie, som i mange år har været aktivt med i Gundsø Amatørscene i nærheden af, hvor jeg bor, og jeg har set mange glimrende amatørforestillinger og glædet mig over det lokale sammenhold, det fælles engagement giver. Så jeg glæder mig både til at opleve Palsgaards udgave af 'Midt om Natten' og til at tale med nogle af ildsjælene bag sommerspillet, siger Marianne Jelved.

Palsgaards Sommerspil løber af stablen den 1. august til den 11. august 2013. Ministeren ankommer sidste dag af sommerspillet.