Kradsede og slog: 18-årig kvinde amok på dørmand

Dørmænd angrebet af vrede værtshusgæster i både Aarhus og Randers

Genrefoto.

I Randers fik en 49-årig dørmand et knytnæveslag på Old Irish Pub. Pubben ligger i den bygning, der er vist på billedet. Foto: The Old Irish Pub

I Aarhus gik en kvindelig bargæst til angreb på en dørmand på Noir Club på Åboulevarden. Foto: Google Maps

1 af 3

Det kan være øretævernes holdeplads at arbejde som dørmand på en bar eller et diskotek. Det måtte to dørmænd i henholdsvis Aarhus og Randers sande natten til lørdag.

I Aarhus så en 18-årig kvinde sig kort efter kl. 03 sur på en dørmand på Noir Club på Åboulevarden. Kvinden gik til angreb på en 47-årig mandlig dørmand, som hun slog flere gange i hovedet, ligesom hun også kradsede ham i ansigtet og på halsen.

Den 18-årige kvinde blev senere anholdt og sigtet for vold. Ifølge politiet ligger der formentlig ikke andet motiv bag angrebet end 'almindeligt fuldemandshalløj'. 

Læs også 75-årig cyklist dræbt i trafikulykke ved Randers

Også i Randers måtte en dørmand natten til lørdag tage imod slag fra en vred værtshusgæst. En 35-årig mandlig gæst på Old Irish Pub i Storegade slog kort før kl. 02 dørmanden i ansigtet med knyttet næve.

Den 35-årige voldsmand blev senere anholdt og kørt til afhøring på politigården. Han er nu sigtet for vold.

- Der er tale om et umotiveret fuldmandsslagsmål. Den 49-årige dørmand kom ikke alvorligt til skade, siger vagtchef Thomas Hinge fra Østjyllands Politi til tv2oj.dk. 

Læs også Venstre foreslår vagter på psykiatrisk hospital

Begge de anholdte fra de to voldsepisoder i Aarhus og Randers blev løsladt, efter at de var blevet afhørt af politiet. De er dog begge sigtet for vold.