Hvad er en god sportschef?

I tirsdagens Fodbold med Horup vendte panelet, hvad en god sportschef er. Direktøren og cheftræneren i AGF kom også med deres bud

06:02

07:13

1 af 3

Sportscheferne i Randers FC og AGF, Ole Nielsen og Jens Andersson, var gæster i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup. Derfor blev der diskuteret, hvad en god sportschef egentlig er. 

I den forbindelse blev Jens Andersons direktør, Jacob Nielsen, og cheftræner i samme klub, Glen Riddersholm, spurgt, hvordan de vil definere en succesfuld sportschef.

- Det er en person, som formår at få det optimale ud af det budget og de ressourcer, vi har stillet til rådighed. Og en der formår at få det maksimale ud af sin stab, primært træner, scout og talentchef, siger direktør Jacob Nielsen.

Sportscheferne Jens Anderson og Ole Nielsen var gæster i tirsdagens Fodbold med Horup.

Glen Riddersholm har i kraft af sit virke som cheftræner, et naturligt tæt samarbejde med sin sportschef.

- Der er nogle helt specifikke ting, som er vigtige for mig som fodboldtræner. For det kan være at bestyrelsen sætter pris på nogle ting og sponsorerne nogle andre. Men for mig i hverdagen er rigtig vigtigt, at han er tæt på, at det er en, som jeg har afstemt forventninger med og som jeg kan snakke med om alting, lyder det fra Glen Riddersholm.

Hør hele interviewene med Jacob Nielsen og Glen Riddersholm, ved at bladre i playeren øverst på siden.

Se tirsdagens udgave af Fodbold med Horup HER - eller hør den som podcast HER!