Horsens henter Skive-profil

Mikkel Jespersen er ny mand i gult

Foto: AC Horsens

AC Horsens har sikret sig en forstærkning forud for den kommende sæson i 1. division.

Klubben har skrevet en etårig kontrakt med Mikkel Jespersen fra Skive IK.

- Mikkel Jespersen var ombejlet af flere andre klubber, så vi er rigtig tilfredse med, at han valgte at komme til AC Horsens. I Mikkel får vi en målfarlig 10?er type, der både kan score selv og lægge op til mål. Mikkel Jespersen er en meget pågående type, der altid skaber uro omkring modstandernes straffesparksfelt, og vi har brug for alternativer til at supplere og bakke op om Kjartan Henry Finnbogason i front, siger AC Horsens-træner Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Se: Horsens sælger forsvarsspiller

Han fortsætter:

- Udover pladsen centralt offensivt kan Mikkel Jespersen også dække en plads på kanterne, og det er vigtig med fleksible spillere i vores trup i næste sæson, som højst sandsynligt ikke bliver voldsom bred.

24-årige Mikkel Jespersen har spillet 127 kampe for Skive og scoret 25 mål.

Ni af de mål blev scoret i den forgangne sæson, hvor Skive sluttede på ottendepladsen i 1. division med et enkelt point færre end netop AC Horsens.

Se: Her er Horsens' nye målmand

- Efter 4½ år i Skive ville jeg gerne prøve noget nyt, og vi havde dialog med flere forskellige klubber. Snakken med Bo Henriksen overbeviste mig dog om, at AC Horsens var det rigtige for mig nu. AC Horsens nuværende projekt ser jeg som det mest spændende, og jeg kunne mærke, at Bo Henriksen virkelig gerne ville have mig til Horsens, og det betyder meget for mig, siger Mikkel Jespersen der ser frem til at komme til en klub med et fuldtidssetup.

- Mine forventninger er, at vi spiller med i den modsatte ende af, hvad jeg tidligere har oplevet og kan drille de formodede tophold i rækken. Personligt tror jeg på, at et fuldtidssetup kan flytte mig som spiller og udvikle mig, og så må vi se, hvor langt det rækker, siger Mikkel Jespersen.

Kontrakten med Mikkel Jespersen løber frem til den 30. juni 2016.

I første runde af 1. division møder AC Horsens på udebane Næstved. Den kamp spilles den 26. juli.