Her er gaven til AGF-direktøren

AGF-fans har samlet ind til en gave til Jacob Nielsen

Foto: Allan Baden (allanbaden.dk) / TV2OJ

6.425 kroner.

Så meget lykkedes det for AGF-fans at indsamle på mindre et døgn, efter nyheden om Jacob Nielsens uheld kom frem.

AGF-direktøren var i weekenden ude for en ulykke på en ATV, hvor han pådrog sig hjernerystelse og brækkede nogle ribben, hvorfor han er sygemeldt i denne uge.

- Jeg er meget, meget imponeret. Det er vanvittigt. Jeg tror, det skyldes, at der er en stor tiltro og opbakning til Jacob Nielsen og Morten Wieghorst, siger Henrik Rothenbücher, der er AGF-fan, journalist og indehaver af morethanaclub.dk.

Morethanaclub er en hjemmeside med nyheder om AGF, og det er her, at indsamlingen er foregået.

Det er dog ikke alle pengene, der går direkte til en gave til AGF-direktøren.

Se: Fans med gave til Jacob Nielsen

Indsamlingsnævnet snupper 1.000 kroner i gebyr, da indsamlingen var offentlig, og derudover skal AGF-træner Morten Wieghorst også have en gave.

AGF-træneren rev tidligere på måneden et korsbånd over til træningen på Fredensvang.

- Flere af vores brugere nævnte, at Morten Wieghorst også burde få en gave, og det er vi enige i, siger Henrik Rothenbücher.

Han fortæller, at Jacob Nielsen og Morten Wieghorst kan se frem til hver at modtage en AGF-spillertrøje med en særlig hilsen fra AGF-fansene, lidt god vin og en buket blomster - i hvid og blå, selvfølgelig.

Se: AGF-boss kørte galt på en ATV

- Når de gaver er købt, er der omkring 3.000 kroner tilbage. Dem har Jacob Nielsen ønsket skulle gå til Tifo-gruppen, siger Henrik Rothenbücher.

Til morethanaclub.dk takker AGF-direktøren for opmærksomheden:

- Det er helt overvældende med den opmærksomhed, som jeg gerne vil takke mange gange for. Det sætter bare endnu engang en tyk streg under, at vi har Danmarks bedste fans. Derfor synes jeg også, at det indsamlede beløb skal gå til tifoarbejdet, så alle får glæde af det til en af vores kampe i Superligaen, siger Jacob Nielsen til AGF-sitet.

Henrik Rothenbücher fortæller, at der faktisk gemmer sig noget lidt magisk bag indsamlingen. Ikke i beløbet i sig selv, men i antallet af personer, der har valgt at støtte op om den.

176 personer har givet penge til indsamlingen, og i Aarhus-klubben betyder det tal noget helt særligt.

Tallene 1,7,6 udgør nemlig bogstaverne A, G og F i alfabetet.