"Faxe": Vi skal score

Randers FC's cheftræner, John "Faxe" Jensen, vil som minimum have et mål i torsdagens kamp mod litauiske FK Suduva.

Kronjyderne slog uden problemer Linfield fra nordirland i kvalifikationen til Europa League, den turnering som tidligere var kendt som uefa-cuppen. Torsdag aften skal næste skridt tages i bestræbelserne på europæisk succes, og denne gang gælder det FK Suduva i Litauen.

FK Suduva er næppe et navn, som klinger bekendt i ret mange fodboldinteresseredes ører, og Randers FC's cheftræner John "Faxe" Jensen er da heller ikke sikker på sejr:

- Jeg er spændt på, hvordan spillerne reagerer, når de står overfor et hold, som de på forhånd har meget lidt kendskab til. Men set over to kampe vil jeg mene, at vi er favoritter til at gå videre. Den værste modstander kan såmænd gå hen og blive os selv. I aften vil det være meget vigtigt for os at få scoret mindst et udebanemål, og så ellers meget gerne holde dem fra at score. En 1-0 sejr vil være et perfekt udgangspunkt inden returkampen i Randers næste torsdag, lyder det fra "Faxe" på klubbens hjemmeside.

Danske Spil tror dog på en sejr til kronjyderne. En sejr til Randers FC giver således pengene 1,55 gange igen, mens en hjemmesejr til FK Suduva giver pengene 4,65 gange igen.