Får julemaden leveret

Flæskesteg, rødvin og rødkål købes online

Flere og flere bestiller deres dagligvare online, og får dem leveret til døren via Osuma, der op mod jul har sat rekord på rekord i omsætningen.

- Her i december har vi dag for dag kunne mærke en stor fremgang, og vi har uge for sat nye rekorder, siger Steen Trier, der er direktør for Osuma med hovedkvarter i Risskov ved Aarhus. Den østjyske virksomhed har siden 2007 bragt dagligvare hjem til sine kunder.

Steen Trier fortæller, at der generelt er flere og flere, som benytter sig af at handle online, men at der har været ekstra meget i december.

- Her har det taget et ordentligt spring, og handlen er steget med 40 procent i forhold til sidste år, siger Steen Trier.

Det er hovedsageligt julevarerne, som ryger i den virtuelle indkøbskurv.

- Her i december har det meget været de ting, som folk skal bruge til jul som for eksempel and, rødkål, portvin og hele balladen, siger Steen Trier.

Prisen for at få varerne leveret til ens hoveddør varierer alt efter, hvor meget man køber. Handler man for mere end 1.200 kroner, er leveringen gratis, og ellers koster det penge.

Steen Trier fortæller, at Osuma har tre typer af kunder, som de har særligt mange af:

- Der er mange børnefamilier, og der er mange, som er i gang med at gøre karriere og derfor har travlt på arbejdet, og så har vi mange, som har svært ved at handle selv. Det kan være pensionister eller handicappede, siger Steen Trier.