Fans fyldte hele gaden: Ny Justin Bieber-butik åbnet i Aarhus

I dag åbnede en Justin Bieber pop up-butik i Aarhus, i anledning af af han giver koncert i byen på mandag. Fansene fyldte hele gaden fra morgenstunden

00:41

Freja, Line og Karoline stod forrest i køen for at få Justin-merch.

Unge piger havde fredag droppet skole og arbejde for at være de første til at få fat i Justin Biebers nye tøjkollektion.

Den unge canadiske sanger giver mandag koncert på væddeløbsbanen i Aarhus, og i den anledning har firmaet Storm åbnet en Justin Bieber pop up-butik på Skt. Clemens Stræde i Aarhus.

Hele gaden var fredag morgen fyldt med fans, der ville have fingrene i popikonets nye merchandise. 

Justin Bieber er 23 år og kommer fra Canada.

- Vi har stået i kø til merch siden i morges - klokken 6-7-stykker, siger Freja Kongstad, der stod allerforrest i køen sammen med Karoline Vestergaard.

- Tiden har ikke gået langsomt, fordi vi har lært en masse nye mennesker at kende. Freja og jeg mødte først hinanden her til morgen, siger Karoline Vestergaard.

Danmark er et af to lande

Popikonet har valgt, at Danmark skal være et af to lande, der som de første i verden sælger hans nye tøj, og pop-up butikken i Aarhus er sammen med en lignende i København de eneste steder, der sælger det.

Pigerne i køen var især på udkig efter den gule hættetrøje.

Tøjet er inspireret af motorcross-miljøet i 80’erne, men det er ikke kun derfor, at pigerne foran butikken vil have fingrene i det.

- Vi vil gerne købe tøjet, for det første fordi det jo er Justins tøj, og for det andet er designet bare mega lækker, siger Freja Kongstad.

Bieber kiggede forbi

Da Bieber sidste efterår gav koncert i København, åbnede Storm en lignende butik i hovedstaden. Her lå folk i kø i timevis inden åbningen, og til alles store overraskelse kom hovedpersonen selv forbi.

Læs også 25.000 Bieber-billetter væk på tre timer: Det går fantastisk

Pop up-butikken i Aarhus har åbent fredag, lørdag, søndag og mandag.