Familie har forladt landet

Pakket sammen og rejst til Tyskland

Kenneth Iversen, hans kone Yen Ngoc og deres to børn har valgt at rejse ud af Danmark og befinder sig lige nu i Tyskland.

Billeder fra Facebook-siden "Støt Kenneth Iversen i at beholde hans kone i Danmark" viser familien ved rutebilstationen i Aarhus og efterfølgende billeder fra hovedbanegården i Hamburg.

Ifølge byrådskandidat Helge Jørgensen (S), som er i kontakt med familien, befinder de sig lige nu i Tyskland.

- Jeg har modtaget en SMS for en time siden fra Kenneth Iversen, som han har fortalt, jeg gerne må fortælle videre. Her skriver han, at de har opholdt sig i Tyskland i noget tid og at de håber at myndighederne i Tyskland behandler dem bedre end i Danmark. Han har stadig sit arbejde, men nu er det med at få styr på det hele, siger Helge Jørgensen(S) til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også: Nu melder jeg mig ud

TV 2 | ØSTJYLLAND har gennem de seneste fem måneder kunne fortælle om familiens kamp for at få familiesammenføring i Danmark.

Familien fik afslag, fordi Kenneth Iversen havde fået revalideringsydelse i forbindelse med en arbejdsulykke og derfor ikke levede op til reglerne om selvforsørgelse.

Familiens advokat har forsøgt at få sagen genoptaget hos Udlændingenævnet, men uden held. Den 2. september fik familien afslag og havde derefter ikke flere muligheder for at få genoptaget deres sag.

Det har i dag ikke været muligt for TV 2 | ØSTJYLLAND at få kontakt til familien.