Færre kørte børn i skole

Afspærring af skolevej har virket

Sidste uges utraditionelle initiativ med afspærring af muligheden for at køre børn til skole i Morten Børup skolen i Skanderborg har virket.

Da skolepatruljerne her til morgen var på plads, var der langt færre biler i Møllegade end tidligere, oplyser skoleleder John Møller i en pressemeddelelse.

- Morgentågen var ikke de bedste forhold at starte skolepatrulje i, men de største udfordringer for patruljemedlemmerne ligger i at gå ud på vejen og standse bilerne. Enkelte biler havde så megen fart på, at føreren blev overrasket, når skolepatruljen forsøgte at skabe en sikker overgang for eleverne, siger han. 

- Vi håber, de nye tiltag giver en mere sikker skolevej, og at endnu flere forældre vil opleve, at skolevejen er sikker og undlade at køre deres børn i skole. Hermed bliver skolevejen endnu mere trafiksikker, lyder opfordringen fra skoleleder John Møller. 

Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Ny forhåndsaftale i hus: Danmark har sikret sig retten til over 14 millioner vacciner

Unge fra Egaa Gymnasium frygter endnu en heksejagt

Præcise smittetal kommer frit frem: Unge frygter heksejagt

2-årige Anika har en alvorlig, dødelig sygdom, som ikke kan blive behandlet i Danmark. Behandlingen koster 15 millioner kroner og skal laves i Ungarn

2-årige Anika er dødeligt syg: Behandlingen koster 15 millioner kroner, nu samler kolleger ind

sex sexsygdom klamydia

Unge i Aarhus skal lære om sugardating i skolen

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

Genrebillede Penge

Flere kvinder snydt: Bagmænd hæver tusindvis af kroner