- Elvin Hansen er en bykonge

Kritik af ledelsesstil fra begge fløje af byrådet

TV 2 | ØSTJYLLANDs valgdebat med spidskandidaterne fra Odder Kommune er her til aften blevet sparket i gang.

Første emne er, hvorvidt borgmester Elvin J. Hansen (S) skal fortsætte som borgmester.

Fra begge sider af fløjene er der enighed om, at der skal ske noget nyt i Odder Kommune.

Nye tider skal betyde ny borgmester.

- Han er en bykonge. Han har siddet lidt for længe i stolen og er blevet for egenrådig. Tiden er kommet til et skifte i Odder Kommune, siger Uffe Jensen fra Venstre.

- Der er noget med stilen.. Vi peger ikke på Elvin Hansen som borgmester. Vi vil i højere grad have en indraggelse af byrådet og omverden, siger Sanne Rubinke fra SF.

- På mange har det været rigtig fint, men nogle gange må man også ryste posen og gøre det på en anden måde. Jeg kunne godt tænke mig en anden ledelsesstil, men stadig en rød ledelse, siger Hanne Broe fra Kultur- og Miljølisten.

- Vi vil ikke pege på Elvin hansen som borgmester. Der trænger til en ny måde at gøre tingene på, siger Karsten Bjerre fra Radikale Venstre.

- Det er rigtig nok, at der er noget egenrådigt over ham sommetider. Jeg vil dog heller ikke støtte Uffe (Venstres spidskandidat, red.), siger Jens Erik Buur fra Enhedslisten.

Kritikken får dog ikke Elvin J. Hansen (S) til ændre sig, fortæller han i debatten.

Han mener ikke, at hans ledelsesstil er forkert:

- Jeg er visionær og jeg vil gerne forhandle. Det har jeg også vist de seneste fire år. Vi har kørt kommunen fra at være i sænk til at være en velfungerende kommune i dag, siger Elvin J. Hansen fra Socialdemokraterne