Efter dødsulykke: Cirkus Tværs klar med ny direktør

Søren Stockmar er ny cirkusdirektør

Cirkus Tværs har ansat Søren Stockmar som ny cirkusdirektør.

Han har været konstitueret direktør i børn- og unge cirkusset i Gellerup siden Trille Lucassens pludselige død denne sommer.

Den tidligere cirkusdirektør, Trille Lucassen, mistede livet, da hun på en cykeltur blev ramt af en bil i Aarhus.

Søren Stockmar er 43 år og har gået på klovne- og artistskolen, han har arbejdet med cirkus og gøgl siden 1995, og han har i mange år været tilknyttet Cirkus Tværs.

Afdød cirkusdirektør mindes

- Vi har haft brug for at få en dagligdag op at køre hurtigt igen. Søren har været i Cirkus Tværs i mange år og være behjælpelig med den daglige drift. Han er meget kvalificeret, og han har en stor erfaring, siger Michael Nielsen, der er bestyrelsesformand i Cirkus Tværs, til tv2oj.dk.

Søren Stockmar har en lang og bred erfaring fra cirkuslivet - både som optrædende og som underviser. Han har blandt andet optrådt i Cirkus Krone, undervist på Gøglerskolen i Aarhus, arbejdet for De Splittergale, ligesom han har beskæftiget sig med cirkus i Damaskus, Syrien, og lavet teambuilding for cykelholdet Team Saxo Bank.

Søren Stockmar skal nu videreføre Cirkus Tværs efter Trille Lucassen.

- Det vil altid være svært i en sådan situation. Søren har sin egen måde og andre kvalifikationer. Han skal sætte sit præg på det og tegne sin egen linje, siger bestyrelsesformanden.

Cirkus Tværs i Gellerup er et gratis tilbud til unge, hvor man kan komme ind fra gaden og lære at lave cirkus. På den måde bruger Cirkus Tværs cirkus som værktøj i det pædagogiske og sociale arbejde.

Cirkus Tværs kæmper videre

Det seneste år har været hårdt for Cirkus Tværs. For et lille år siden var der brand i cirkussets lokaler på Gudrunsvej, og i sommer mistede cirkusdirektøren pludselig livet.

- Fredag den 2. oktober markerer vi, at vi er tilbage i vores lokaler, vi siger farvel til Trille og goddag til Søren, siger Michael Nielsen.

Alle er velkommen til at deltage i arrangementet.

Oplysninger om arrangementet vil blive offentliggjort på Cirkus Tværs' side på Facebook.