Danskernes Parti anmelder EL

EL-kandidat anklages for at pille valgplakater ned

Flere af Danskernes Partis valgplakater i Aarhus er blevet revet ned. Nu har Danskernes Parti politianmeldt Enhedslistens folketingskandidat i Aarhus Syd, Rasmus Vestergaard Madsen. Det skriver Danskernes Parti i en pressemeddelelse til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det sker efter, at folketingskandidaten, ifølge Danskernes Parti, har poseret med en af Danskernes Partis valgplakater på et billede, som han har lagt op på Facebook.

 

- På billedet kan man se, at kabelbinderne stadig sidder på, hvilket ikke ville være tilfældet, hvis plakaten var revet ned af stormen. Desuden har Rasmus Vestergaard i et læserbrev i Lokalavisen harceleret over, at Danskernes Parti har hængt valgplakater op, siger Daniel Carlsen fra Danskernes Parti, som nu vil have sagen prøvet hos politiet.

- Jeg håber politiet vil tage sagen op, men jeg forventer sådan set også en udmelding fra Enhedslisten, som i flere tilfælde for nylig har nægtet at deltage i debatter med Danskernes Parti. Spørgsmålet er så om de også vil acceptere, at deres medlemmer river andre partiers plakater ned, siger Daniel Carlsen.