Cheftræner langer ud efter Randers FC

Colin Todd kalder klubbens håndtering af trænerskiftet for 'manglende professionalisme'. Randers FC's direktør afviser kritikken.

Til næste sommer overtager John 'Faxe' Jensen trænerposten i SAS Liga-klubben Randers FC.

Rygtet om trænerskiftet florerede allerede i pressen flere dage før, ansættelsen af 'Faxe' blev officiel. Alligevel informerede klubben først den nuværende cheftræner Colin Todd få timer før, den kommende træner blev præsenteret på et pressemøde mandag formiddag.

Den engelske træner går nu og ud kalder ledelsen i Randers-klubben for uprofessionel.

- Jeg er en mand af principper. Jeg har stolthed og værdighed. Det, der skete, kom lidt bag på mig. Det var måden, jeg blev informeret på, der var skuffende for mig. En mangel på professionalisme i klubben, siger Colin Todd til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hos Randers FC afviser ledelsen kritikken:

- Uprofessionelt! Det synes jeg direkte er et forkert ord at bruge. Altså, jeg ved ikke hvad der er uprofessionelt. Han (Colin Todd, red.) er den første, der har fået det at vide i Randers FC's organisation, siger Randers FC-direktør Jacob Nielsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Colin Todd undrer sig over, at han flere dage før mandagens pressemøde blev ringet op af en journalist og præsenteret for rygterne om trænerskiftet. Ifølge ham ville det aldrig være sket i hans hjemland, England.

- Det ville have været holdt inden døre og ikke sluppet ud til pressen, fastslår han.

Colin Todd har kontrakt med kronjyderne frem til udgangen af denne sæson. Først til juli overtager John 'Faxe' Jensen ansvaret for truppen.

Du kan se et tv-indslag om Colin Todds kritik af Randers-ledelsen ved at klikke i boksen ovenfor til højre. Indslaget blev vist på TV 2 | ØSTJYLLAND torsdag d. 6. november klokken 22.20.