Britt Bager forlader Favrskov: Stiller op på Djursland

Folketingpolitikeren stiller fremover op på Djursland

Foto: Thomas Lekfeldt - Scanpix

1 af 2

Venstre i Favrskov skal på kandidatjagt. Folketingsmedlem for Venstre Britt Bager, der er opstillet i Favrskov, har nemlig valgt ikke at genopstille i kredsen.

Fremover vil hun blive opstillet på Djursland.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at Britt Bager forlader Favrskov. Vi har været glade for hende som vor folketingsmedlem, og vi trøster os med, at vi i sin tid så et politisk talent i Britt. For lidt over et år siden overraskede hun alle med et flot valg, og vi havde naturligvis forventet, at vi kunne fortsætte samarbejdet mange år ud i fremtiden. Nu ønsker vi Britt al mulig held og lykke på Djursland, siger formanden for Venstres kredsbestyrelse i Favrskov, Gunnar Vinge-Hansen, i en pressemeddelelse. 

Læs også DF vil kaste redningsvest til Fregatten Jylland

Ved folketingsvalget i 2015 fik Britt Bager over 7.000 personlige stemmer, og hun fik dermed et folketingsmandat i Østjyllands Storkreds. På trods af de mange personlige stemmer skifter Venstre-politikeren altså alligevel Favrskov ud.   

- Jeg ved godt, der er flere stemmer på Djursland, men vælgerne i Favrskov har trods alt sikret Venstre et folketingsmedlem ved de tre seneste valg, og det vil de sikkert gøre igen. Derfor skal vi nu i gang med at finde en ny og stærk kandidat, og den opgave ser vi positivt på, siger Gunnar Vinge-Hansen.