Bedst som beach-by

Randers i beach-byernes Europa League

Det europæiske håndboldforbund, EHF, har udnævnt Randers til at være en af Europas bedste beach-byer. 

Randers City Beach har det fineste sand og en god beliggenhed. Afviklingen af EM-turneringen i Randers er forløbet rigtig godt, og der er en fantastisk stor opbakning til turneringen, lyder det fra EHF i en pressemeddelelse. 

EHF-formanden, Ole Jorstad, gav ved den officielle åbning af A-landsholdenes turnering stor ros til hele arrangementet og udnævnte Randers til at være en af de allerbedste beach-byer i Europa. 

Alanya og Cadiz

Han sammenlignende Randers City Beach med store Europæiske beach-destinationer som Alanya i Tyrkiet og Cadiz i Spanien, hvor tidligere EM-mesterskaber har været afholdt.

EM i Beach Handball arrangeres i samarbejde med Sport Event Denmark, DHF - Dansk Håndbold Forbund, Randers Kommune og Randers Eventsekretariat. Partnerne har blandt andet fået ros for en flot afvikling, de frivilliges gæstfrihed og et rigtig godt beach-anlæg:

- Det er blevet bemærket, at stranden er etableret med det fineste sand, ligesom hele afviklingen af arrangementer er blevet rost, siger Mette Bertelsen, der er eventchef for Randers Eventsekretariat

Stor opbakning

Eventchefen understreger desuden, at der har været stor opbakning fra publikum:

- Der er ligeledes blevet lagt mærke til et stort og begejstret publikum, der allerede fra U19-landsholdnens turneringsstart, har været med til at skabe en fantastisk stemning på tribunerne - og på festivalpladsen, udtaler hun i pressemeddelelsen. 

EM Beach Handball slutter søndag den 14. juli. Og allerede to dage efter kommer der nyt internationalt fokus på Randers City Beach. 

Her vil spillere fra otte europæiske lande dyste ved Randers EDC Beachvolley Festival.