- Albrektsen er ikke syndebuk

Alle har ansvar for den dårlige sæson

Selv om fyringen af Bjerringbro-Silkeborgs manager Carsten Albrektsen falder oven på et miserabelt grundspil og en utilfredsstillende ottendeplads, så er det ikke et udtryk for, at han får skylden for de skuffende resultater. Det understreger BSV-direktør Frank Lajer efter at have sagt farvel til en af klubbens nøglepersoner.

- Hvis vi nu havde vundet alle kampe, ville det sikkert have set anderledes ud, og så havde det også været et udtryk for, at modellen med en manager virkede. Men det er omvendt ikke sådan, at nu er den abe parkeret der, og så går alle vi andre fri. Vi er 25 i klubben, der må tage ansvaret, siger direktøren.

Det har ikke været nemt at skille sig af med den tidligere træner i klubben, der overgik til managerjobbet i Bjerringbro-Silkeborg. Direktør Frank Lajer pointerer, at alle i klubben har ansvar for den dårlige sæson.

- Vi har arbejdet tæt sammen de seneste syv år, og man må ikke glemme, at Carsten har været med i de fleste af klubbens succeser. Det synes jeg er meget væsentlig at få med, siger Lajer.

Han må erkende, at idéen med en manager som ekstra ressource i den sportslige sektor var bedre på papiret end i praksis.

- Jeg synes, at vi lavede en rimelig klar fordeling mellem trænere og manager, men det er svært at vurdere lig sommer.

Bjerringbro-Silkeborg undgik kun takket være Skanderborgs nederlag til Sønderjyske i sidste spillerunde af Herre Håndbold Ligaen at skulle spille nedrykningsspil.