Albrechtsen i Horsens: Dumt ikke at gå efter top seks

I dag begyndte træningen i AC Horsens, som har fået tilknyttet en rutineret herre i forsvaret

01:32

Martin Albrechtsen havde første træningsdag i AC Horsens i dag, hvor ’Den gule fare’ så småt startede træningen inden forårssæsonen.

Det var en blød opstart før der onsdag er fysiske test, og den nye mand brugte mest dagen på små lette øvelser og at lære holdkammeraterne at kende. 

Læs også AC Horsens forstærker forsvaret med islandsk stopper

- Jeg glæder mig til at komme i gang og komme ind og hjælpe holdet med den flotte sæson, de er i gang med, siger Martin Albrechtsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

AC Horsens overraskede stort set alle andre end dem selv i efterårssæsonen, hvor det blev til ni sejre og en aktuel placering som nummer syv – blot en enkelt plads fra mesterskabsslutspillet.

Det slutspil håber den nye forsvarsspiller naturligvis, at klubben bliver en del af.

- Det er dumt ikke lige at gå efter det. Det kunne da være sjovt at møde nogle af de lidt sjovere hold i de sidste par kampe, siger Martin Albrechtsen.

03:03

Se hele interviewet med nyerhvervelsen Martin Albrechtsen her

Luk video

Manager Bo Henriksen har dog lagt fokus et andet sted – nemlig det samme sted som ambitionsniveauet begyndte før sæsonen.

- Der er slet ikke noget at snakke om – der er kun én ting, der betyder noget, og det er at blive i Superligaen. Alt andet er rent hypotetisk og i sidste ende ligegyldigt, siger Bo Henriksen.

AC Horsens åbner forårssæsonen den 18. februar på udebane i et østjysk opgør mod Silkeborg IF. 

Se et indslag fra første træningsdag øverst i artiklen.

Herunder kan du se et længere interview med AC Horsens’ Lasse Kryger, der har kontraktudløb med klubben til sommer. 

02:50 Luk video