AGF blev kørt over til sidst

AGF tabte 5-2 til norske Viking Stavanger i en træningskamp

Johan Lædre Bjørdal, AGF. Foto: Allan Baden

AGF-truppen er i disse dage på træningslejr i Spanien, og torsdag tabte holdet med 5-2 i en træningskamp mod norske Viking Stavanger, efter aarhusianerne var foran 2-0.

AGF kom godt fra start, og på to scoringer af Jeppe Kjær var holdet foran 2-0 ved pausen.

Det første mål blev scoret efter en dybdeaflevering fra franske Darnel Situ, mens Stephan Petersen lagde op til den anden scoring ni minutter senere.

Men i anden halveg kom nordmændene tilbage i kampen og med to scoringer på få minutter - den ene på straffespark - var der udlignet.

AGFs Johan Lædre Bjørdal, som kom til AGF fra netop Viking Stavanger i 2013, var kommet på banen fra anden halvlegs start, og med ti minutter tilbage af kampen kom han ifølge AGF til uheldigt at sende bolden i eget net efter en dyb stikning. 3-2 til nordmændene.

I kampens døende minutter gik det så helt galt for AGF, og Viking Stavanger scorede to gange, så nederlaget blev på hele 5-2.

AGF skal spille yderligere to træningskampe under opholdet i Spanien. Her skal aarhusianerne møde norske Vålerenga og et hold sammensat af kontraktfri spillere, der spiller under navnet LMC.