Aarhusiansk politiker-par skal skilles

Venstre-politikerne Fatma Øktem og Bünyamin Simsek går fra hinanden

Efter næsten 20 år sammen har det aarhusianske politikerpar Fatma Øktem og Bünyamin Simsek besluttet sig for at blive skilt.

44-årige Bünyamin Simsek har været medlem af Aarhus Byråd for Venstre siden 2001. Han er i dag børn- og ungerådmand, og som Venstres spidskandidat er han blå bloks førsteudfordrer til den siddende borgmester, Jacob Bundsgaard (S).

Fatma Øktem er 41 år og har siddet i Folketinget for Venstre i perioden 2011-2015. Hun blev dog ikke genvalgt ved valget i juni i år. Fatma Øktem har derudover været medlem af regionsrådet i Region Midtjylland.

Valgkamp over sofabordet

- Vi har besluttet os for at lade os skille. Beslutningen har været svær og tung. Vi har haft næsten tyve fantastiske år sammen, og vi ønsker fortsat at være i hinandens liv. Derfor vil I stadig se os sammen, vi bor fortsat sammen indtil videre og vi vil - selvfølgelig! - fortsat støtte og bakke hinanden op, skriver Fatma Øktem og Bünyamin Simsek i en fælles besked på Facebook.

De to aarhusianske politikere understreger, at det er en svær periode, og at de kun har lyst til at tale med hinanden og deres nærmeste om skilsmissen.

Fatma Øktem og Bünyamin Simsek understreger, at det ikke har været let at sætte sig til tasterne for at skrive om bruddet.

- Men det er ikke alting i livet, der er let eller sjovt, og vi ønsker at sige dette med vores egne ord i stedet for, at I måske hører det igennem andre.