100-årig offer for røveri

52 gange har røvere på knallert slået til

Hele 52 gange inden for det seneste halve år har ukendte gerneningsmænd på knallert eller scooter slået mod kvinder på åben gade. De stjæler eller forsøger på at stjæle tasker i rollatorer eller i cykelkurve, når kvinder kommer gående eller cyklende forbi.

Senest gik det ud over to ældre kvinder i det nordlige Aarhus.

En 100-årig kvinde kom torsdag middag gående med sin rollator på Ellebjergvej i Risskov, hvor en scooter pludselig kom kørende hen imod hende. Gerningsmanden rev tasken ud af rollatorens kurv og stak af ad Femmøllervej i retning mod Sletterhagevej.

Manden kørte på en sort scooter, bar sort tøj og en sort styrthjelm.

Godt fire minuttere senere gik det ud over en 94-årig kvinde på Nordlandsvej - også i Risskov. Kvinden kom gående på fortovet, da en scooter kom kørende hen imod hende og rev hendes taske ud af hånden på hende og forsvandt ad Skodshøjen.

Også i dette tilfælde bare manden sort tøj og sort styrthjelm.

- Ud fra signalement og fremgangsmåde er det overvejende sandsynligt, at det kan være samme gerningsmand, men intet er sikkert. Vi arbejder på højtryk på de to sager, og vi er fortrøstningsfulde med hensyn til efterforskningen og opklaring af sagerne, siger politikommissær hos Østjyllands Politi Mogens Brøndum til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Østjyllands Politi hører meget gerne fra folk, der har set eller oplevet noget i forbindelse med røverierne på 114.