David Nielsen har assistenten på plads 1. januar

Der er stadig ingen assistenttræner på plads i AGF, men David Nielsen afslørede i dagens Fodbold med Horup, at der bliver ændret på det efter nytår

02:27

Da Glen Riddersholm blev fyret som cheftræner i AGF og afløst af David Nielsen, gik der ikke mange dage før Riddersholm assistent Lars Friis også var fortid på Fredensvang.

Siden da, har David Nielsen klaret skærene uden en decideret assistent, men med hjælp fra blandt andet den fysiske træner Peter Sand og A+ træner, Allan K. Jepsen. Men til nytår bliver der ændret på strukturen.

- Jeg kan sige det sådan her, at vi kommer til at have en assistenttræner på plads, men det bliver først fra 1. januar, fortalte David Nielsen i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup.

- Det gør vi, for lige nu synes jeg, vi har en god rytme. Der er nogle folk, der har været vant til at være tæt på spillerne, Allan K. (Jepsen, red.) er tilbage som A+ træner. For ikke at spillerne skal forholde sig til ufatteligt mange nye ting. Nu er det nok, at jeg er kommet.

- Og for det andet, så kan ham, jeg skal have, alligevel ikke før 1. januar, så det er også en af grundene til det. 

Jeg kan sige det sådan her, at vi kommer til at have en assistenttræner på plads, men det bliver først fra 1. januar.

David Nielsen, cheftræner i AGF

Herefter begyndte Nick Horup og panelet, som bestod af chefredaktør Jan Schouby fra Århus Stiftstidende og Jyllands-Postens sportsredaktør, Troels Henriksen, at gisne om, at den tidligere FC København-assistent Brian Priske måske var David Nielsens nye højre hånd.

- Hvis det er Brian Priske, så er det et scoop, lød vurderingen fra Troels Henriksen.

Se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup herunder.