Fotograferet i smug

Føler sig forfulgt af sit forsikringsselskab

02:36

1 af 2

Sarmed Bato fra Tilst føler sig overvåget. Og det med god grund. Forsikringsselskabet Tryg har nemlig siden 2012 overvåget og fotograferet ham i hverdagssituationer. Situationer, hvor han altså ikke er klar over at han bliver fotograferet.

I 2008 arbejdede Sarmad Bato som lagermedarbejder. Et pludseligt smæld i venstre skulder gjorde han uarbejdsdygtig. Læger og Arbejdsskadestyrelsen vurderede herefter, at Tryg skulle udbetale en erstatning til ham for varige mén og nedsat arbejdsevne.

Pengene fik han i første omgang. Men i 2012 begynder Tryg overvågningen med henblik på at dokumentere, at Sarmad Bato har løjet sig dårligere end han er.

- Hvis jeg lyver, hvad så med lægerne? Lyver de også, siger Sarmad Bato til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Politi, statsadvokaten og Arbejdsskadestyrelsen har afvist Tryg's anklager om bedrageri, men Tryg fortsætter med at anke sagen.

I dag kan Sarmad Bato kun arbejde syv en halv time om ugen. Ifølge hans advokat, Tobias Grotkjær Elmstrøm, er Sarmad Batos skade så meget forværret, at han skal have udbetalt yderligere erstatning og at Tryg blot forsøger at trække tiden for at undgå dette.

Tryg ønsker ikke at kommentere sagen overfor TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se mere i indslaget ovenfor.