Aarhusianske søstre når milepæl

Familievirksomheden Søstrene Grene fra Aarhus fortsætter sin internationale fremmarch og runder i dag et skarpt hjørne med butik nummer 100 i Amsterdam

Der er fart på for forretningskæden Søstrene Grene. I dag kan de slå dørene op til butik nummer 100, og målet er, at der i 2017 gerne skulle være 200 forretninger.

Ekspansionen er en del af det væksteventyr, som familievirksomheden har været gennem i de seneste år. I et nyligt regnskab viste kæden et 53 procent større overskud på bundlinjen i forhold til året før.

- Det er enormt spændende, at vores koncept tager så meget fart også uden for Danmarks grænser. Vi møder stor efterspørgsel på vores butiksoplevelse og nordiske stil på markederne, hvor vi allerede er etableret, og mange nye interesserede franchisetagere melder sig på banen, siger Mikkel Grene, adm. direktør i Søstrene Grene.

Stærkt koncept lokker kunderne til

Søstrene Grenes vækst tilskriver Mikkel Grene familievirksomhedens stærke og unikke koncept, hvor fokus ikke alene er på at sælge varer.

Butikskæden inviterer ifølge ham sine kunder indenfor i et univers, som rummer en særlig atmosfære, hvor de to søstre sætter scenen for oplevelser og glade stunder.

- Vores franchisetagere rundt om i verden oplever stor vækst og fortæller, at kunderne er meget begejstrede for vores koncept. Alt, hvad vi gør, handler om at skabe små lyspunkter i hverdagen, hvor omdrejningspunktet er et feminint og yndefuldt design af vores produkter. Vi skal gøre os fortjent til kundernes begejstring, og derfor er det ekstra tilfredsstillende, når vi lykkes med det, fortæller Mikkel Grene.

Den danske detailkæde har åbnet butikker i Holland, Japan, Frankrig, Island, Norge, Sverige og Spanien.

Søstrene Grene

21-000190-20 20201023_THG_VISUALISERING_ALLEGADEN_SLETH 12524003_1_1_2

Gammelt amtssygehus får nyt liv

Skærmbillede 2021-04-11 kl. 15.54.16

Anklaget for millionsvindel: Her er hans nye jordvarmeanlæg og ridebane

Ulla Mølgaard Fangel har set frem til dagen i dag, hvor hun endelig kunne blive vaccineret mod smitte med coronavirus.

Ulla er én af de 14.000: - Det var hurtigt og smertefrit

Bloddonor

Blodbank med opråb: - Vi mangler flere end dobbelt så mange donorer

Magnus Heunicke

liveblog Heunicke sender stor ros til alle involverede i storskalaforsøg

Ambulance

Nyt forslag: Flere sygetransporter til Østjylland