Borgmester genopstiller ikke: Vil have tid til familien

Borgmester i Syddjurs Kommune, Ole Bollesen, genopstiller ikke til kommunalvalget i november 2021.

Til april skal Socialdemokratiet i Syddjurs Kommune vælge spidskandidat til kommunalvalget i november 2021. Og det bliver ikke den nuværende borgmester i kommunen, Ole Bollesen (S).

Allerede nu melder han nemlig, at han ikke genopstiller. 

- (..) Jeg har været med i politik i rigtig mange år, og jeg tror, at det er sundt med et generationsskifte. Desuden vil jeg også gerne have mere tid til familie og egne interesser. Et borgmesterjob er fantastisk spændende, men det kræver også mange arbejdstimer, siger Ole Bollesen (S). 

Fortsætter i politik  

Ole Bollesen har været valgt som byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Syddjurs Kommune siden valget i 2005, og i 2018 overtog han borgmesterposten. Og selvom han nu vil stoppe karrieren som borgmester, så er det med stolthed han takker af. 

quote Jeg har været med i politik i rigtig mange år, og jeg tror, at det er sundt med et generationsskifte.

Ole Bollesen (S), borgmester, Syddjurs Kommune

- Jeg er meget glad for jobbet som borgmester. Jeg synes, at vi har et dygtigt og samarbejdende Byråd, og jeg mener at Syddjurs Kommune er i ”god gænge”. Vi er på mange områder en virkelig veldrevet kommune, og vi er på vej i front på områderne klima og bæredygtighed, siger Ole Bollesen. 

Han påpeger dog, at det stadigvæk er langt fra slut med politik, selvom han ikke genopstiller som borgmester.

- Jeg har dog bestemt ikke mistet interessen for politik og vil arbejde videre politisk for både Syddjurs Kommune og for Socialdemokratiet – og husk: Jeg er stadig borgmester indtil december 2021!

I sidste uge snakkede TV2 ØSTJYLLAND med Ole Bollesen omkring indførslen af en firedags arbejdsuge i Kommune. Se indslaget her. ​​​​​

Michael Stegger Jensen (S) kan være nyt bud på borgmesterkandidat

Det er endnu uklart hvem der stiller op som ny borgmesterkandidat for Socialdemokratiet, men et bud kan være Michael Stegger Jensen, som fik næst flest stemmer efter Ole Bollesen blandt de socialdemokratiske kandidater.

Strategiudvalget der består af de to partiforeninger i Syddjurs Kommune og Ole Bollesen, vil en indstille en kadidat.

- Jeg overvejer at stille mig til rådighed hvis jeg bliver bedt om det,  men vælger strategiudvalget en anden kandidat, så ønsker jeg ikke at stille op imod vedkommende, siger Michael Stegger Jensen til TV2 Østjylland