Randers HK skal bryde dårlig stime mod Ringkøbing

Randers HK har ikke vundet en ligakamp siden oktober. Det skal de lave om på i aften

01:30

Randers HK har ikke vundet en kamp i kvindernes håndboldliga siden oktober.

Her slog de Ringkøbing med to mål, og det er sjovt nok også modstanderne onsdag aften, når de randrusianske håndboldkvinder løber på banen i Randers.

- Vi er ikke i en spilmæssig krise. Vi glæder os til aftenens kamp, fordi vi håber på, at vi kan få en sejr der igen. Det er lang tid siden, at vi har vundet en kamp, det er korrekt, men der har også været en lang pause, hvor vi så har vundet pokalturneringen og EHF kampe. Vi er klar til at vinde i aften, siger cheftræner Ryan Ziglersen.

Læs også Randers HK topper gruppe efter endnu en sejr

Selvom det har holdt hårdt med resultaterne i ligaen, så har Randers HK præsteret flot i de øvrige turneringer, som holdet spiller i.

Randers har blandt andet vundet pokalturneringen, og Ryan Ziglersen ved da heller ikke, hvorfor klubben er som nat og dag i de forskellige turneringer. 

  Foto: Lars Rasborg - Scanpix

- Vi har været meget op og ned i de forskellige turneringer. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg kan ikke sætte en finger på vores forberedelse, og jeg kan ikke sætte en finger på spillernes indsats. Det er bare som om, at vi er forhekset i den danske liga, siger Ryan Ziglersen.

I videoen øverst i artiklen kan du se hele interviewet med cheftræner Ryan Ziglersen.