Drab i lejlighed: 43-årig mand dræbt af knivstik – to mænd fængslet

En 43-årig mand afgik natten til fredag ved døden, efter han var blevet stukket med kniv. To mænd er anholdt og sigtet for drabet.

Østjyllands Politi fik kl. 2.14 en anmeldelse om, at en mand var blevet stukket med kniv i en lejlighed i på Pontoppidansgade i Randers. Da politi og ambulance kom frem, fandt de den 43-årige mand liggende i lejligheden, og der blev hurtigt udført akut førstehjælp – hans liv stod dog ikke til at redde.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ud over den 43-årige befandt der sig to mænd på 37 og 39 år i lejligheden, og de blev begge anholdt og sigtet for manddrab.

Et knivstikkeri bliver efterforsket ved en lejlighed på Pontoppidansgade. Det er ved den røde markering på kortet.
Et knivstikkeri bliver efterforsket ved en lejlighed på Pontoppidansgade. Det er ved den røde markering på kortet. Foto: Google Maps

- Det er endnu uklart, hvad der er foregået i lejligheden, og hvem der har ført kniven. Nu skal vi have foretaget yderligere afhøringer og lavet en række tekniske undersøgelser for at få klarlagt forløbet. Det vi ved, er, at den 43-årige har befundet sig i lejligheden med to bekendte, og der er intet i vores indledende efterforskning, der tyder på, at der har været andre personer til stede, siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup i pressemeddelelsen.

Politiet skriver fredag aften på Twitter, at de to mænd er fængslet frem til den 22. december efter et grundlovsforhør.