RFC-talent: Lærte sindssygt meget af sidste hjemme-derby

Jonas Bager blev den store skurk, da Randers FC sidst tog imod AGF. Men den ubehagelige oplevelse gav ham værdifuld erfaring

01:26

Video: Det var et hårdt slag for Jonas Bager, da han i marts begik straffespark og fik rødt kort i lokalbraget mod AGF. Men kampen lærte ham mere, end han havde lært i hele sin hidtidige karriere.

I begyndelsen af foråret var Randers (også dengang) inde i en dårlig stime. Kronjyderne havde ikke vundet i syv kampe, og end ikke scoret i de seneste seks.

Den 10. marts var der lokalopgør mod AGF hjemme på BioNutria Park - det seneste møde mellem de to i Randers. Begge klubberne havde gået til stålet op til kampen med både drillerier på sociale medier, avisannoncer, provokerende toiletbesøg og en udtalelse fra Kasper Fisker, der 'hader' AGF.

Dermed var der lagt i kakkelovnen til et brag af et lokalderby, og det levede kampen så sandelig også op til. Næsten 9.000 tilskuere så en hård kamp med hele 13 gule kort og to sene mål.

Læs også Randers FC og AGF delte i dramatisk lokalbrag

Randers FC's første mål i seks kampe kom i det 89. minut, men dybt inde i overtiden trak det unge forsvarstalent Jonas Bager sit andet gule kort, da han nedlagde Morten 'Duncan' Rasmussen i feltet. På straffesparket scorede 'Duncan' selv, og Randers måtte endnu en gang gå fra banen uden en sejr.

Revanche mod lokalrivalerne

På søndag tørner Randers FC og AGF atter sammen i Randers, og i ugens Fodbold med Horup fortalte Jonas Bager om kampen tilbage i marts, der gjorde ondt, men som også gav ham en uvurdérlig erfaring.

- Jeg lærte rigtig meget. Jeg lærte måske mere, end jeg havde lært i hele min karriere indtil da, selvom det lyder voldsomt, fortæller Jonas Bager. 

01:52

Jonas Bager var tydeligt påvirket, da vi snakkede med ham efter derbyet mod AGF tilbage i marts.

Luk video

- Man lærer sindssygt meget af det. Det var selvfølgelig en grim dag, også fordi vi taber den sejr, vi egentlig havde der.

- Det havde været en stor sejr for os at få den, og at jeg så personligt smider den væk for os og for klubben, det var selvfølgelig grimt. 

Kampen mellem Randers FC og AGF spilles søndag klokken 16:00 på BioNutria Park.

Øverst på siden kan du se Jonas Bager fortælle om situationen i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup. Herunder kan du se hele udsendelsen. 

46:50

Fodbold med Horup 31/10: Med Jonas Bager og Sammy Skytte.

Luk video